Besplatna dostava folija i vreća širom Srbije

Dragi naši klijenti,

sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o posebnoj ponudi koju smo pripremili za vas. Kompak In, vaš pouzdan partner u proizvodnji i distribuciji folija i vreća, uvodi besplatnu dostavu folija na teritoriji cele Srbije.

Naša firma, sa višegodišnjim iskustvom i posvećenim timom, prepoznata je po visokokvalitetnim proizvodima koji zadovoljavaju različite potrebe naših klijenata širom zemlje. Sada smo odlučili da idemo korak dalje kako bismo vam olakšali nabavku naših proizvoda.

 

besplatna dostava folija i vreća

Pozovite nas za besplatnu dostavu folije

Ako su vam potrebne folije visokog kvaliteta, sa dostavom u celoj Srbiji, pozovite nas.

Šta ova ponuda obuhvata?

Besplatna dostava folija i vreća Kompak In obuhvata sve lokacije u Srbiji. Bez obzira gde se nalazite, mi ćemo isporučiti vaše narudžbine na željenu adresu bez dodatnih troškova dostave.

Zašto odabrati Kompak In?

  • Kvalitet bez kompromisa: Naši proizvodi su pažljivo izrađeni od najkvalitetnijih materijala kako bi se obezbedila izdržljivost i pouzdanost.
  • Bogat asortiman: Nudimo širok spektar folija i vreća za različite namene, što vam omogućava da pronađete savršen proizvod za vaše potrebe.
  • Brza isporuka: Osim što je sada besplatna, naša isporuka je i brza i pouzdana. Vaše narudžbine će stići u najkraćem mogućem roku.
  • Posvećen tim: Naš tim je tu da vam pruži podršku i odgovori na sva vaša pitanja i zahteve.

 

besplatna dostava folija i vreća

Kako naručiti besplatnu dostavu folije?

Naručivanje naših proizvoda sa besplatnom dostavom je jednostavno. Samo kontaktirajte našeg predstavnika ili posetite našu web stranicu kako biste izabrali proizvode koji vam trebaju. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo i isporučiti vam ih na vrata.

Sada je pravo vreme da iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu i osigurate sebi visokokvalitetne folije i vreće sa besplatnom dostavom.

Hvala vam na poverenju koje ste nam ukazali. Radujemo se što ćemo nastaviti da vas podržavamo i pružamo vam najbolje proizvode i usluge.

S poštovanjem,

Milan Komazec Vlasnik, Kompak In

 

 

 

Pozovite nas

Ako vam je potrebna besplatna dostava folija visokog kvaliteta, sa dostavom u celoj Srbiji, pozovite nas.

Upit za ponudu

7 + 3 =

Pročitajte još i:

Papirne kese

Papirne kese

Papirne kese Kese od kraft papira sa ravnom ručkom Naše kese od kraft papira sa ravnom ručkom imaju četvrtasto dno i veći kapacitet od plastičnih kesa, izrađene su od visokokvalitetnih celuloznih vlakana ili od reciklažnog papira. Papirne kese su vrlo popularne među...

Kompak In lansirao novu verziju sajta na nemačkom jeziku

Kompak In lansirao novu verziju sajta na nemačkom jeziku

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je naš sajt sada dostupan i na nemačkom jeziku! Kao deo naše strategije širenja na međunarodna tržišta, Kompak In nastavlja da pruža vrhunske proizvode i usluge, sada i za naše nemačke partnere. Naš cilj je da...

Šta naši klijenti kažu o nama

★★★★★

„Saradnja sa vašom firmom je bila zadovoljstvo u procesu proizvodnje polietilenskih folija. Kvalitet vaših proizvoda je izuzetan, ispunjavajući sve naše zahteve. Vaša stručnost i posvećenost su impresivni. Radujemo se nastavku naše uspešne saradnje.“

★★★★★

„Sjajna saradnja sa firmom Kompak In iz Indjije! Njihove polietilenske folije su izuzetnog kvaliteta i pouzdane u svakoj situaciji. Oduševljeni smo njihovim profesionalizmom, brzom odzivu i prilagođavanju našim zahtevima. Toplo preporučujemo Kompak In kao pouzdanog partnera u proizvodnji folija.“

Potrebni su vam naši proizvodi?

062 / 1219-831

022 / 553-605

office@kompakin.rs

Polietilenske folije

1. Polietilensko crevo
2. Termo-skupljajuća folija
3. Poljoprivredna folija
4. Streč folija
5. Pokrivke za palete

Polietilenske vreće

1. Industrijske Pe vreće
2. Industrijske Pe vreće na rolni
3. Pe vreće sa faltama
4. Pe kese tregerice
5. Butik kese
6. Pe vreće za smeće

Prijavite se

© 2024 Kompak IN. Sva prava zadržana.