Polietilenske vreće

GLAVNE OSOBINE

U svetu pakovanja, izraz „pe vreće“ gotovo uvek se odnosi na plastičnu vreću napravljenu od polietilena niske gustine. Sa napretkom inženjerstva sirovina, ovaj izraz je počeo da uključuje linearni polietilen niske gustine (LLDPE) i takođe je počeo da se koristi za opis vreća izrađenih od polietilena visoke gustine (HDPE), polietilena srednje gustine (MDPE) ili kombinacije svega gore navedenog.

PREDNOSTI KORIŠĆENJA PE VREĆA

● Odlična zaštita;
● Visoka prilagodljivost;
● Izuzetno su lagane;
● Ekonomičnost;
● Izdržljivost;
● Bezbedne za korišćenje u prehrambenoj industriji;
● Lako se recikliraju;

POSEBNE FORME

Po želji kupca, vreće mogu biti

● različitih boja;
● sa zaštitom od UV zračenja;
● sa stampom;
● sa razlicitim kliznim svojstvom;
● od recikliranog materijala;

1. Industrijske Pe vreće

• Ravne polietilenske vreće industrijske čvrstoće održavaju proizvode čistima, čuvaju ih od oštećenja, i pružaju zadržavanje njihovog sadržaja.

• Mogu se koristiti interno, unutar kutije za isporuku kupcu ili kao sredstvo za prenos od proizvodnje do police.

• Naši visoko obučeni predstavnici su vam na raspolaganju da vam pomognu u odabiru tacnih dimenzija, mera i drugih specifikacija kako bi vreće najbolje odgovarale vašoj željenoj upotrebi.

polietilenske vreće PE vreće PVC vreće

2. Industrijske Pe vreće na rolni

• Prozirne Pe vreće na rolni nude brojne pogodnosti u raznim okruženjima.

• Kao i velika većina naših proizvoda, i ove vreće su bezbedne za korišćenje u prehrambenoj industriji.

• Za proizvodnju ovih vreća koristi se samo 100% čistih sirovina, što ih čini ne samo sigurnim za hranu i farmaceutske proizvode, već i doprinosi konstantno visokom kvalitetu.

3. Pe vreće sa faltama

• Industrijske pe vreće sa faltama nude sve iste prednosti kao I ravne industrijske pe vreće, ali uz dodatnu prednost usklađenosti dimenzijama predmeta.
• Bez obzira da li ih koristite kao obloge za kutije, prekrivače paleta, za zaštitu proizvoda, ili bilo koju od doslovno stotinu drugih primena, ove vrece će vam pomoći kao ništa drugo na tržištu.
• Smanjenje oštećenja, zaštita pri isporuci, zadržavanje sadržaja proizvoda i čistoća samo su neke od prednosti koje nudi ovo jeftino rešenje za pakovanje.

4. Pe kese tregerice

• Pe kese tregerice za sve vaše potrebe za pakovanjem u maloprodajama. Ove vreće su jake i izdržljive zbog toga što se proizvode od folije visoke gustine.

• Zbog svog oblika, kese tregerice su jake i lako se upotrebljavaju. Naše tregerice otporne su na kidanje i ubode.

• Omogućuju dodatni prostor za odlaganje glomaznih predmeta jer imaju falte sa strana.

• Iako su namenjene za odeću, prehrambene proizvode i namirnice, u ove kese se može smestiti širok spektar predmeta. Ove kese se koriste širom sveta jer su vrlo pristupačne i lagane.

5. Butik kese

Primeri predmeta koje možete staviti u butik kese uključuju knjige, kartice, odeću i još mnogo toga. Karakteristike naših visokokvalitetnih butik kesa su:

 

• Proizvode se od polietilena niske i visoke gustine.

    o LDPE butik kese niske gustine otporne su na kidanje i probijanje

    o HDPE butik kese visoke gustine su jake i izdržljive

• Izrezana ručka za nošenje za vašu udobnost

• Dostupne su u mnogo različitih boja

• Dostupne su u širokom spektru dimenzija

• Zaštitno pakovanje za vaše proizvode

• Vreće za smeće izrađuju se od polietilena visoke gustine (HDPE) i polietilena niske gustine (LDPE), a u kombinaciji sa recikliranim ili biorazgradivim materijalima doprinose zaštiti životne sredine.

• Koriste se za sve vrste otpada, a posebno: za kućni otpad, industrijski, medicinski, otpad biljnog i životinjskog porekla.

7. PE Vreće za šargarepu

Vrhunske PE vreće za šargarepu, cvekle, krastavca i drugog povrća. Naša firma ponosno predstavlja PE vreće za šargarepu, proizvedene sa pažnjom i posvećenošću kako bismo zadovoljili i najviše standarde vaših potreba.

Naše PE vreće za šargarepu proizvedene su od čistog granulata, garantujući visok kvalitet proizvoda. Sa našim procesom proizvodnje u skladu sa ISO 9001 standardima, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji ispunjava najstrože zahteve tržišta.

Razumemo da svaki proizvod ima svoje specifične zahteve, zato Vam nudimo standardne veličine vreća:

– 55x108cm od 60 i 80 mikrona

– 40x80cm od 60 i 80 mikrona

Vaše zadovoljstvo nam je prioritet, zato Vam omogućavamo prilagođavanje dimenzija, debljina i boja vreća prema Vašim zahtevima. Da li Vam je potrebna vreća sa ventilacionim rupicama kako bi šargarepa mogla slobodno „disati“? Ili možda želite vreće sa atraktivnom narandžastom štampom? Bez obzira na specifičnosti, naše izuzetno izdržljive kese prilagodićemo upravo Vama.

Kada se odlučite za PE vreće od Kompak In, birate sigurnost i pouzdanost. Naša posvećenost kvalitetu i Vašem zadovoljstvu čini nas pouzdanim partnerom u oblasti pakovanja.

Osvežite svoje poslovanje sa PE vrećama za šargarepu od Kompak In. Kontaktirajte nas danas i doživite vrhunski kvalitet i prilagodljivost u svakoj vreći. Vaša šargarepa zaslužuje najbolje, a mi smo tu da to omogućimo!

Šta naši klijenti kažu o nama

★★★★★

„Saradnja sa vašom firmom je bila zadovoljstvo u procesu proizvodnje polietilenskih folija. Kvalitet vaših proizvoda je izuzetan, ispunjavajući sve naše zahteve. Vaša stručnost i posvećenost su impresivni. Radujemo se nastavku naše uspešne saradnje.“

★★★★★

„Sjajna saradnja sa firmom Kompak In iz Indjije! Njihove polietilenske folije su izuzetnog kvaliteta i pouzdane u svakoj situaciji. Oduševljeni smo njihovim profesionalizmom, brzom odzivu i prilagođavanju našim zahtevima. Toplo preporučujemo Kompak In kao pouzdanog partnera u proizvodnji folija.“

Potrebni su vam naši proizvodi?

062 / 1219-831

022 / 553-605

office@kompakin.rs

Polietilenske folije

1. Polietilensko crevo
2. Termo-skupljajuća folija
3. Poljoprivredna folija
4. Streč folija
5. Pokrivke za palete

Polietilenske vreće

1. Industrijske Pe vreće
2. Industrijske Pe vreće na rolni
3. Pe vreće sa faltama
4. Pe kese tregerice
5. Butik kese
6. Pe vreće za smeće

Prijavite se

© 2024 Kompak IN. Sva prava zadržana.