Kese tregerice – Najbolja ponuda u Srbiji

Kese tregerice su vrsta plastičnih kesa koje su široke i imaju dugačke ručke sa obe strane, čime omogućavaju lakše nošenje preko ramena, slično kao torbe sa tregerima. Ove kese su često dizajnirane da budu snažne i izdržljive, što ih čini pogodnim izborom za višekratnu upotrebu.

Kese tregerice

(1 recenzija korisnika)

850,00 RSD1.900,00 RSD

Kese tregerice koje proizvodi KompakIN su simbol izuzetne kvalitete i održivosti. Sa pažljivo odabranim materijalima i preciznom izradom, ove kese pružaju izuzetnu izdržljivost i dugovečnost. Bez obzira da li nosite teže namirnice iz prodavnice, knjige za školu ili pak neophodne stvari za posao, KompakIN-ove kese tregerice su pouzdan saputnik u svim situacijama.

Dizajn kesa tregerica odražava i estetski i funkcionalni aspekt. Sa raznovrsnim bojama i atraktivnim uzorcima, KompakIN-ove kese su prilagođene različitim ukusima i stilovima. Njihova praktična veličina omogućava jednostavno skladištenje i nošenje, čineći ih savršenim dodatkom za svaki dan. Integrisani držači i jaki šavovi garantuju da će vaše stvari biti sigurne i dobro organizovane tokom nošenja.

U pakovanju kesa tregerica se sastoji 1000 komada kesa tregerica.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Kese tregerice po odličnim cenama

U srcu industrijskog grada Indjije, stoji firma KompakIN, predstavljajući svoj vrhunski proizvod - kese tregerice koje preobražavaju svakodnevno nošenje stvari u održivu i praktičnu avanturu. Ovaj inovativni proizvod ne samo da zadovoljava potrebe potrošača, već i postavlja standarde u očuvanju životne sredine.

Kroz posvećenost kvalitetu, održivosti i inovacijama, KompakIN je postao lider u proizvodnji kesa tregerica u Indjiji i šire. Njihova vizija nije samo stvaranje proizvoda, već i promovisanje načina života koji je odgovoran prema životnoj sredini. Kroz edukaciju potrošača i aktivno učestvovanje u ekološkim inicijativama, firma KompakIN gradi most između potrošača i održivije budućnosti.

Kese tregerice KompakIN nisu samo obične torbe; one su simbol odgovornosti, stila i praktičnosti. Svaki put kada nosite jednu od ovih kesa, postajete deo pokreta za očuvanje planete. Svojim izborom podržavate ne samo lokalnu ekonomiju, već i globalni napor za smanjenje otpada i očuvanje resursa.

 

Dodatne informacije

Vrsta

6kg, 2,5kg

1 recenzija za Kese tregerice

  1. Marko

    Koristim ove kese svakog dana kada idem u Maxi!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sve cene su bez PDV-a.

Kese tregerice - Prodaja

Ako su vam potrebne vreće za smeće visokog kvaliteta, sa dostavom u celoj Srbiji, pozovite nas.

Šta naši klijenti kažu o nama

★★★★★

"Saradnja sa vašom firmom je bila zadovoljstvo u procesu proizvodnje polietilenskih folija. Kvalitet vaših proizvoda je izuzetan, ispunjavajući sve naše zahteve. Vaša stručnost i posvećenost su impresivni. Radujemo se nastavku naše uspešne saradnje."

★★★★★

"Sjajna saradnja sa firmom Kompak In iz Indjije! Njihove polietilenske folije su izuzetnog kvaliteta i pouzdane u svakoj situaciji. Oduševljeni smo njihovim profesionalizmom, brzom odzivu i prilagođavanju našim zahtevima. Toplo preporučujemo Kompak In kao pouzdanog partnera u proizvodnji folija."

062 / 1219-831

022 / 553-605

office@kompakin.rs

Polietilenske folije

1. Polietilensko crevo
2. Termo-skupljajuća folija
3. Poljoprivredna folija
4. Streč folija
5. Pokrivke za palete

Polietilenske vreće

1. Industrijske Pe vreće
2. Industrijske Pe vreće na rolni
3. Pe vreće sa faltama
4. Pe kese tregerice
5. Butik kese
6. Pe vreće za smeće

Prijavite se

© 2024 Kompak IN. Sva prava zadržana.