O nama

Zašto baš mi?

Kompak In, porodična kompanija, posvećena je pružanju usluga veleprodaje i komercijalne distribucije polietilenskih vreća i folija za različite industrije. Sa ponosom ističemo da postavljamo najviše standarde kada su u pitanju naši proizvodi i usluge za kupce, nudeći izvanredan kvalitet po konkurentnim veleprodajnim cenama.

Od 1988. godine poslujemo kao kompanija i stekli smo bogato iskustvo u proizvodnji i distribuciji plastične polietilenske ambalaže. Naš primarni cilj je pružanje vrhunskih proizvoda i usluga našim kupcima, zadovoljavajući sve njihove potrebe u vezi sa ambalažom. Smatramo da je naše dugogodišnje iskustvo i posvećenost kupcima ključni faktor koji nas izdvaja.

Neprestano težimo potpunom zadovoljstvu naših kupaca i želimo da znate da ste nam izuzetno važni. Svesni smo da ste vi, naši kupci, srž našeg poslovanja i zato se trudimo da vam pružimo najbolju moguću uslugu, ispunjavajući vaše zahteve u najkraćem mogućem roku.

Naša strast prema kvalitetu nas pokreće da vam obezbedimo vrhunske plastične vreće i folije po najpovoljnijim cenama. Možete imati potpuno poverenje u Kompak In kao pouzdanog partnera za razvoj vašeg poslovanja – nećemo vas izneveriti.“

 

1. Ekstrudiranje

Kompak In koristi višestruke linije za ekstruziju sa širokim spektrom veličina alata za proizvodnju vaših proizvoda po meri. Naše linije za ekstrudiranje su opremljene kompjuterizovanim sistemima gravimetrijskog doziranja u kojima se tačno i dosledno mešaju različiti osnovni materijali i aditivi za plastiku. Aditivi uključuju uv inhibitore, antistatik aditive, i druge.
Naše mašine nude izuzetnu kontrolu debljine i ravne rolne kako bismo precizno zadovoljili vaše specifikacije.

Materijali: LDPE – LLDPE – HDPE

Debljina: 15 – 600 µm

Slojevi: 1 – 3

Širina: 100mm – 2,500 mm

3. Proizvodnja vreća

Naše najsavremenije mašine za vreće proizvode konvencionalne i specijalne plastične kese za širok spektar industrija. Naše polietilenske kese ispunjavaju najstrože zahteve u pogledu kvaliteta i performansi. Precizne mašine za kontrolu kvaliteta testiraju čvrstoću pucanja vara kako bismo osigurali postojanost kvaliteta.

Širina vreća: 100 – 800 mm

Dužina vreća: Do 800 mm (bočni var) Do 2000 mm (donji var)

Pakovanje: U plastičnim paketima

2. Štampa

Naše folije pružaju izuzetne mogućnosti obrade i odlične performanse. Kompak In folije se efikasno štampaju pri maksimalnoj brzini. Proizvodimo plastične filmove u skladu sa standardima prehrambene i medicinske industrije.

Za integraciju celokupne proizvodnje koristimo sistem logistike i planiranja resursa.

Boje: Flekso štampač do 4 boje

Šta naši klijenti kažu o nama

★★★★★

„Saradnja sa vašom firmom je bila zadovoljstvo u procesu proizvodnje polietilenskih folija. Kvalitet vaših proizvoda je izuzetan, ispunjavajući sve naše zahteve. Vaša stručnost i posvećenost su impresivni. Radujemo se nastavku naše uspešne saradnje.“

★★★★★

„Sjajna saradnja sa firmom Kompak In iz Indjije! Njihove polietilenske folije su izuzetnog kvaliteta i pouzdane u svakoj situaciji. Oduševljeni smo njihovim profesionalizmom, brzom odzivu i prilagođavanju našim zahtevima. Toplo preporučujemo Kompak In kao pouzdanog partnera u proizvodnji folija.“

Potrebni su vam naši proizvodi?

062 / 1219-831

022 / 553-605

office@kompakin.rs

Polietilenske folije

1. Polietilensko crevo
2. Termo-skupljajuća folija
3. Poljoprivredna folija
4. Streč folija
5. Pokrivke za palete

Polietilenske vreće

1. Industrijske Pe vreće
2. Industrijske Pe vreće na rolni
3. Pe vreće sa faltama
4. Pe kese tregerice
5. Butik kese
6. Pe vreće za smeće

Prijavite se

© 2024 Kompak IN. Sva prava zadržana.