Streč folija

Streč folija, poznata i kao stretch folija, je tanak, elastičan i proziran materijal koji se koristi za pakovanje, oblaganje i zaštitu proizvoda tokom transporta, skladištenja i manipulacije. Ova vrsta folije je često napravljena od polietilena, a karakteriše je sposobnost rastezanja, što omogućava snažno prijanjanje uz različite oblike i veličine proizvoda.

Streč folija

(1 recenzija korisnika)

861,00 RSD3.180,00 RSD

KompakIN nudi širok izbor streč folija koje su prilagođene potrebama naših kupaca. U našem asortimanu nalaze se standardne folije za svakodnevnu upotrebu, kao i specijalizovane folije koje ispunjavaju posebne zahteve različitih industrija. Naš stručni tim je tu da vam pruži podršku i preporuči najbolje rešenje za vaše specifične potrebe.

Pored zaštite proizvoda, streč folija ima i pozitivan uticaj na ekonomiju preduzeća. Smanjenje oštećenja tokom transporta znači manje gubitaka, a efikasnije pakovanje smanjuje troškove transporta i skladištenja.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Streč folija - Uputstvo za upotrebu

U današnjem poslovnom okruženju, efikasno pakovanje i transport su od ključnog značaja za uspeh svakog preduzeća. U tom kontekstu, folija se ističe kao nezamenjiv alat koji donosi brojne prednosti u svetu logistike i skladištenja. Naša kompanija, KompakIN, ponosno predstavlja raznovrsne streč folije koje zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i pružaju rešenja za različite industrijske potrebe.

Streč folija je višenamenski materijal napravljen od visokokvalitetnih polimernih materijala, često polietilena, koji se koristi za oblaganje i zaštitu proizvoda tokom transporta i skladištenja. Ova inovativna folija je elastična i prilagodljiva, što je čini idealnom za obavijanje i učvršćivanje paleta, smanjujući rizik od oštećenja tokom manipulacije i transporta.

Postoji nekoliko vrsta streč folije, uključujući ručnu streč foliju i mašinsku streč foliju. Ručna streč folija se obično primenjuje ručno, dok se mašinska streč folija primenjuje pomoću automatskih mašina za pakovanje. Takođe, postoje različite debljine i jačine streč folije, prilagođene specifičnim potrebama i zahtevima različitih industrija.

Jedna od ključnih prednosti streč folije je njen sposobnost da se rasteže, omogućavajući snažno prijanjanje uz različite oblike i veličine proizvoda. Ovo svojstvo čini foliju izuzetno korisnom u industriji hrane, gde se često koristi za pakovanje paleta sa raznovrsnim proizvodima. Takođe, folija se često koristi u građevinskoj industriji za zaštitu građevinskih materijala od atmosferskih uticaja, poput vlage i prašine.

Ukratko, folija igra ključnu ulogu u očuvanju integriteta proizvoda tokom logističkih procesa i obezbeđuje efikasno i sigurno pakovanje. Ona je postala neizostavan deo savremenog lanca snabdevanja i logističkih operacija, pružajući rešenja za različite industrije i sektore.

U zaključku, folija je ključna komponenta savremenog poslovanja koja pruža brojne prednosti u pogledu zaštite proizvoda, smanjenja troškova i povećanja efikasnosti logističkih operacija. KompakIN je vaš pouzdan partner u obezbeđivanju vrhunskih streč folija koje će ispuniti i najzahtevnije potrebe vašeg poslovanja. Odlučite se za kvalitet i efikasnost - izaberite KompakIN!

Dodatne informacije

Vrsta

5kg, 15kg

1 recenzija za Streč folija

  1. Miloš

    Moja žena ovo koristi svaki dan i stvarno ne možemo rolnu da potrošimo već godinu dana!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sve cene su bez PDV-a.

Streč folija - Prodaja

Ako su vam potrebne vreće za smeće visokog kvaliteta, sa dostavom u celoj Srbiji, pozovite nas.

Šta naši klijenti kažu o nama

★★★★★

"Saradnja sa vašom firmom je bila zadovoljstvo u procesu proizvodnje polietilenskih folija. Kvalitet vaših proizvoda je izuzetan, ispunjavajući sve naše zahteve. Vaša stručnost i posvećenost su impresivni. Radujemo se nastavku naše uspešne saradnje."

★★★★★

"Sjajna saradnja sa firmom Kompak In iz Indjije! Njihove polietilenske folije su izuzetnog kvaliteta i pouzdane u svakoj situaciji. Oduševljeni smo njihovim profesionalizmom, brzom odzivu i prilagođavanju našim zahtevima. Toplo preporučujemo Kompak In kao pouzdanog partnera u proizvodnji folija."

062 / 1219-831

022 / 553-605

office@kompakin.rs

Polietilenske folije

1. Polietilensko crevo
2. Termo-skupljajuća folija
3. Poljoprivredna folija
4. Streč folija
5. Pokrivke za palete

Polietilenske vreće

1. Industrijske Pe vreće
2. Industrijske Pe vreće na rolni
3. Pe vreće sa faltama
4. Pe kese tregerice
5. Butik kese
6. Pe vreće za smeće

Prijavite se

© 2024 Kompak IN. Sva prava zadržana.