Vreće za smeće

Vreće za smeće su plastične, papirne ili biorazgradive vreće koje se koriste za smeštanje i transport otpada. One se obično koriste u domaćinstvima, kancelarijama, industrijskim prostorima i drugim mestima gde se generiše otpad. Vreće za smeće su dostupne u različitim veličinama i debljinama, prilagođene različitim potrebama korisnika.

Vreće za smeće

(2 recenzije korisnika)

2.270,00 RSD24.800,00 RSD

Sve naše vreće se proizvode koristeći pažljivo odabrane materijale koji osiguravaju superiornu čvrstinu u poređenju s konkurencijom. Bezbednost je naš prioritet, sa posebno ojačanim varovima koji eliminišu svaki rizik od pucanja. Kroz naš brend, Kompak In, garantujemo visok kvalitet proizvoda, što se manifestuje i u odsustvu neželjenih mirisa, kao i u doslednosti debljine i boje vreća.

Dobrodošli u svet vrhunskih vreća za smeće, gde se naša posvećenost kvalitetu, konkurentnim cenama i efikasnosti susreću kako bismo vam pružili izuzetna rešenja. Naša pažljivo odabrana kombinacija materijala obezbeđuje vrhunsku čvrstinu, a ojačani varovi eliminišu svaki potencijalni rizik od pucanja.

U pakovanju vreća za smeće se sastoji 500 komada vreća za smeće.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Vreće za smeće po odličnim cenama

Pod brendom Kompak In, garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda, istovremeno pružajući doslednost, pouzdanost i izuzetnost u svakoj vreći koju proizvodimo. Raznolikost standardnih veličina i boja, uključujući 60l, 120l, 160l i 240l, omogućava prilagodljivost vašim jedinstvenim potrebama.

Naša konstantna kontrola kvaliteta obezbeđuje da svaka vreća ispunjava najviše standarde, kako u debljini materijala, tako i u boji. Odsustvo neprijatnih mirisa dodatno potvrđuje našu posvećenost održavanju čistoće i svežine prostora.

Izaberite Kompak In vreće za smeće kako biste iskusili spoj vrhunskog kvaliteta, konkurentnih cena i brze isporuke. Vaše zadovoljstvo je naša najviša prioritet. Kada su u pitanju vreće za smeće, Kompak In je vaš partner za profesionalna rešenja čistoće i sigurnosti.

Jedna od ključnih karakteristika vreća za smeće je njihova čvrstina i otpornost na probijanje, obezbeđujući pouzdanu barijeru protiv curenja i neprijatnih mirisa. Kvalitetne vreće za smeće su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji omogućavaju dugotrajnu upotrebu bez straha od pucanja ili curenja.

Dizajn vreća za smeće često uključuje i praktične dodatke poput jačih ručki za lakše nošenje, a neki modeli čak dolaze s sistemom za zatvaranje kako bi se sprečilo neprijatno curenje tokom transporta. Sa raznolikim bojama i veličinama, vreće za smeće omogućavaju korisnicima da odaberu pravi proizvod koji se savršeno uklapa u njihov prostor i potrebe.

Dodatne informacije

Vrsta

60L, 120L, 160L, 240L

2 recenzije za Vreće za smeće

  1. Miodrag

    Vrhunske kese zaista

  2. Miloš

    odličan kvalitet

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sve cene su bez PDV-a.

Vreće za smeće - Prodaja

Ako su vam potrebne vreće za smeće visokog kvaliteta, sa dostavom u celoj Srbiji, pozovite nas.

Šta naši klijenti kažu o nama

★★★★★

"Saradnja sa vašom firmom je bila zadovoljstvo u procesu proizvodnje polietilenskih folija. Kvalitet vaših proizvoda je izuzetan, ispunjavajući sve naše zahteve. Vaša stručnost i posvećenost su impresivni. Radujemo se nastavku naše uspešne saradnje."

★★★★★

"Sjajna saradnja sa firmom Kompak In iz Indjije! Njihove polietilenske folije su izuzetnog kvaliteta i pouzdane u svakoj situaciji. Oduševljeni smo njihovim profesionalizmom, brzom odzivu i prilagođavanju našim zahtevima. Toplo preporučujemo Kompak In kao pouzdanog partnera u proizvodnji folija."

062 / 1219-831

022 / 553-605

office@kompakin.rs

Polietilenske folije

1. Polietilensko crevo
2. Termo-skupljajuća folija
3. Poljoprivredna folija
4. Streč folija
5. Pokrivke za palete

Polietilenske vreće

1. Industrijske Pe vreće
2. Industrijske Pe vreće na rolni
3. Pe vreće sa faltama
4. Pe kese tregerice
5. Butik kese
6. Pe vreće za smeće

Prijavite se

© 2024 Kompak IN. Sva prava zadržana.