Sa zadovoljstvom vam donosimo vest o napretku kompanije Kompak In iz Inđije!

Inđija, 27.09.2023. – Kompak In, renomirana kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji folija, ponosno obaveštava svoje klijente i partnere o novim investicijama i unapređenjima u svojoj proizvodnji. U nastojanju da i dalje pruža izvanredan kvalitet i uslugu, Kompak In je nedavno pustio u pogon najnoviji ekstruder za foliju širine do 1300mm.

Ovaj značajan korak predstavlja ogroman napredak za kompaniju Kompak In, jer će omogućiti proširenje kapaciteta proizvodnje i još bolju uslugu klijentima. Novi ekstruder će omogućiti precizniju kontrolu debljine i kvaliteta folije, čime će se osigurati da proizvodi Kompak In i dalje budu visokog standarda.

„Ovo je uzbudljiv trenutak za nas“, izjavio je direktor kompanije Kompak In, Milan Komazec. „Nastavljamo da investiramo u tehnologiju i unapređujemo našu proizvodnju kako bismo ispunili sve zahteve naših klijenata. Novi ekstruder će nam omogućiti da budemo još konkurentniji na tržištu i da pružimo još bolju podršku našim partnerima.“

Ova investicija potvrđuje njihovu posvećenost kvalitetu, inovacijama i podršci svojim klijentima.
Ova vest o napretku kompanije Kompak In potvrđuje njihovu posvećenost inovacijama i kontinuiranom unapređenju kako bi pružili najbolje proizvode i usluge svojim klijentima.