Inđija, 15.09.2023. – Kompak In, cenjena kompanija sa sedištem u Inđiji, poznata po proizvodnji visokokvalitetnih folija I vreća, najavljuje inspirativnu saradnju sa neprofitnom organizacijom „Čepom do Osmeha“ kako bi zajedno radili na očuvanju prirode i promovisanju društvene odgovornosti.

Ova partnerstvo između Kompak In i „Čepom do Osmeha“ odražava njihovu zajedničku viziju o boljem okruženju i boljem društvu. Kompak In prepoznaje važnost održivosti i ekoloških inicijativa. U okviru ove saradnje, Kompak In je započeo niz inicijativa kako bi smanjio svoj ekološki otisak i doprineo očuvanju prirode. To uključuje smanjenje potrošnje resursa, recikliranje materijala i implementaciju ekoloških praksi u svojim proizvodnim procesima.

Organizacija „Čepom do Osmeha“, s druge strane, već godinama radi na edukaciji i osnaživanju zajednica da se brinu o svojoj okolini. Kroz različite programe i akcije, „Čepom do Osmeha“ je postala lider u promociji očuvanja prirode i društvene odgovornosti.

Direktor kompanije Kompak In, Milan Komazec, izjavio je:

„Naša saradnja sa „Čepom do Osmeha“ je izuzetno važna za nas. Verujemo da je odgovornost prema prirodi i zajednici ključna za uspešno poslovanje. Radujemo se zajedničkim projektima i inicijativama koje će pozitivno uticati na našu okolinu.“

Kroz ovu saradnju, Kompak In će podržavati različite programe organizacije „Čepom do Osmeha“, uključujući čišćenje prirode, edukativne kampanje o očuvanju životne sredine i donacije za projekte u korist zajednice.

„Ovo partnerstvo sa Kompak In je korak napred u našem nastojanju da stvorimo bolje okruženje za sve nas“

rekao je Boriša Petković. „Zajedno, možemo ostvariti pozitivan uticaj na prirodu i društvo i inspirisati druge da se pridruže ovim važnim naporima.“

Ova saradnja između Kompak In i „Čepom do Osmeha“ potvrđuje njihovu posvećenost društvenoj odgovornosti i očuvanju prirode, dok istovremeno služi kao inspiracija za druge kompanije da preuzmu odgovornost i rade na stvaranju boljeg sveta za buduće generacije.