Dobar dan svim našim cenjenim klijentima i partnerima! Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo našu ponudu unapredili novom, uzbudljivom opcijom – sada možete poručiti naše vrhunske proizvode direktno preko našeg sajta kompakin.rs!

Širok Asortiman na Samo Jedan Klik od Vas

Razumemo vaše potrebe i nastojimo da vam olakšamo nabavku kvalitetne plastične ambalaže. Naš novi online shop vam omogućava da brzo i jednostavno pristupite našim popularnim proizvodima kao što su stretch folije, tregerice i vreće za smeće. Sve što vam je potrebno za svakodnevno poslovanje, sada je dostupno u nekoliko klikova.

Za Specifične Zahteve – Tu smo za Vas

Za sve ostale proizvode kao što su termoskupljajuća folija, najlon za prekrivanje, pokrivke za palete, kape za palete i vreće napravljene po specijalnim dimenzijama, naš tim je spreman da vam pomogne putem email-a office@kompakin.rs ili telefonom na broj 062/1219-831. Ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo kakva specifična pitanja ili zahteve.

Kvalitet i Poverenje na Prvom Mestu

Kao lider u oblasti proizvodnje plastičnih polietilenskih kesa i folija za sve industrije, Kompak In je posvećen pružanju najboljeg kvaliteta za najbolju vrednost. Naš cilj je da vaše poslovanje bude jednostavnije i efikasnije uz pomoć naših proizvoda.

Posetite nas na kompakin.rs i otkrijte sve što vam može olakšati poslovanje. Vaš Kompak In – kvalitet koji traje.